O NAMA

Agencija za konsultantske usluge ENVICHEM je osnovana početkom 2014. godine sa željom da na srpskom tržištu ponudi kvalitetnu uslugu iz oblasti zaštite životne sredine. Okupili smo tim stručnjaka koji se već dugi niz godina bave različitim temama u ovoj oblasti poput upravljanja hemikalijama, bioremedijacijom degradiranih prostora i komunikaciji u održivom razvoju i zaštiti životne sredine.

Tokom prethodnih godina radili smo sa različitim proizvodjačima i uvoznicima i operaterima otpada, kako u Srbiji tako i u regionu, registrovali veliki broj hemikalija i upisali mnoge biocide na Listu biocidnih proizvoda za podnošenje tehničkog dosijea. Neke od naših zadovoljnih klijenata možete naći u delu Reference.

Naš kadar je obučen u najeminentnijim evropskim i nacionalnim institucijama i poseduje višegodišnje iskustvo i ekspertsko znanje u primeni EU i nacionalnog zakonodavstva u oblasti zaštite životne sredine. U našem timu imamo hemičare i biohemičare sa iskustvom rada u industriji, naučno-istraživačkoj delatnosti i u državnim organima nadležnim za zaštitu životne sredine u Republici Srbiji.

Najznačajniji sertifikati:

  • serifikat Chemicals management course (IPA SR08IBEN02),
  • sertifikat Regulatory risk assesment of biocidal products (IPA SR13IBEN03),
  • licenca Savetnika za hemikalije.

Saradnjom sa stručnim, naučnim i privrednim organizacijama, kao i praćenjem savremenog razvoja tehnike, tehnologije i ekologije trudimo se da našim klijentima obezbedimo efikasnu stručnu podršku i savet u poslovanju u ovim oblastima.